DANSK Lær HOPE Processen og begynd din rejse mod bedre helbred

Påbegynd din rejse til bedre helbred – eller forbliv rask.

Note: Kursets menu er under denne side

Da jeg begyndte at coache mennesker med forskellige sygdomme, virkede min terapi og teknikker på samme måde for dem, uanset hvilke diagnose eller symptomer de havde.

Alle mine klienter fik lindring af deres symptomer i under terapi sessionerne. Denne lindring varer 5 minutter, 2 timer, 24 timer. Nogle få kom fri af deres symptomer “for evigt” efter en serie af terapier. På den måde fik jeg vished for, at det ikke var ødelæggende kroniske sygdomme, med symptomer, der aldrig kunne forsvinde”. Det var noget andet.

Det eneste jeg kan gøre som online terapeut
er at reducere “stress” og traumer.

Da nogle få af disse mennesker fik det bedre for alvor altså som en der fik t”frakendt” sin Parkinsons diagnose, startede jeg en research online og fandt ud af, at mange mennesker bliver bedre fra alle mulige slags sygdomme. De gjorde det på mange forskellige måder… hvad foregik der???? Det var imod AL den viden jeg havde lært som Cand. Scient.

Jeg havde en del Eureka-øjeblikke, indtil puslespilsbrikkerne endelig faldt på plads. Jeg kan ikke være sikker på at jeg har fundet alle brikkerne, men jeg har fundet rigtig mange. Nok til at jeg nu har et lille men voksende miljø for aktive folk i hele verden, der gerne vil have det bedre.

Dette online kursus samler alle de oplysninger, jeg havde i 2020, da kurset blev lavet. Jeg har fundet ud af mere siden da og den viden er integreret i min stress test, vores andre kurser og de online grupper jeg faciliterer.

Jeg har lavet en proces til hvordan du kan skifte om til denne nye måde at tænke på og leve livet på.

Langt de fleste mennesker mangler viden om, hvordan man starter en transformation til bedre sundhed. Mest af alt har folk brug for nyt HÅB.

HÅB er starten på enhver forandring

Hvorfor blive gift, hvis du ved, at det ender i en frygtelig skilsmisse?

Hvorfor købe et hus, hvis du ved, at du vil miste en masse penge to år senere?

Tab af håb er grunden til, at mange syge mennesker giver op. De lærer allerede, når de får diagnosen, at deres problem er kronisk, og at der ikke er noget at gøre. Det er ikke rigtigt da du altid kan finde mennesker der ikke passer til den negative beskrivelse. Det er dem jeg har luret kunsten af. Vi har brug for at vide hvad forskellen er på dem der har succes og dem der ikke har.

Dette kursus er de største forskelle mellem de mennesker, der får det godt igen, og dem der giver efter og lader sygdommen gå sin skæve gang.

Den vigtigste er altså at installere håbet. Vi begynder med, at jeg giver dig nyt håb ved at bryde nogle af de gamle myter og installere nogle nye overbevisninger.

Vi starter med:

Selvfølgelig kan du få et bedre liv


Mange hilsner Lilian Sjøberg,
Cand. scient i biologi, sertifiseret coach og terapeut –
– Jeg er god til at knuse problemer – troubleshooter og super god til at se mønstre i folks beskrivelser og udtalelser.

MEDICAL DISCLAIMER

The entire contents of this website are based upon the opinions of the individual authors, unless otherwise noted.  The information on this website is not intended as medical advice, nor is it intended to replace a one-on-one relationship with a qualified health care professional. It is offered as a sharing of knowledge and information from the research and experiences of the authors. We both encourage you to make your own health care decisions based upon your own research and in partnership with a qualified health care professional.